Sunday, March 9, 2014

Vietnam helicopter

Elicopterul si echipajul sau de patru-om nu a reusit sa se întoarca dintr-o misiune de rutina în decembrie 1965, la scurt timp dupa înfruntând focul inamic în batalia de Ia Drang, primul mare conflict al Americii de arme în Vietnam.

Donald Grella: Mystery de lipsa elicopter american în Vietnam rezolvat 

Donald Grella care a murit în accident

Pilotii a petrecut luni de degresare jungla în cautarea de urme de locul accidentului, si de ani de zile dupa aceea, tovarasi ai echipajului pierdut facut excursii la satele de deal fierbinti din zonele muntoase centrale cauta indicii despre ceea ce sa întâmplat.

Patru decenii, au fost în cele din urma raspuns la rugaciunile lor.

O unitate militara americana de specialitate a revenit la Vietnam pentru a dezgropa un site accident jungla. Aceasta a constatat aeronava lipsa, si va reveni ramasitele echipajului sau pentru înmormântare la Cimitirul National Arlington, alaturi de alte mii de militari care au pierit în cel mai lung razboi Americii.

Shirley Haase, 63, fratele lui Donald Grella care a fost de 25, atunci când a murit, a declarat: "Aceasta este o veste fantastic dupa toti acesti ani de a fi chinuit de nu stie ce sa întâmplat cu ei.

"Pierderea de fratele meu a fost cu mine în fiecare zi de 43 de ani. În sfârsit, avem o sansa de a sti ce sa întâmplat cu adevarat."        http://vhpasocal.org/













              

No comments:

Post a Comment