Saturday, March 8, 2014

otokar cobra

Transportatorul personal Cobra blindat a fost dezvoltat de compania turca Otokar, pe baza experientei lor vasta in proiectarea, dezvoltarea si productia de alte TAB-uri care folosesc un sasiu Land Rover. Otokar Cobra este un vehicul versatil, care poate fi adaptat pentru diferite roluri si cerintele misiunii. Acest vehicul este în serviciu cu Turcia, Algeria, Bahrain, Maldive, Nigeria, Pakistan, Slovenia si Emiratele Arabe Unite.

   Cobra ofera protectie împotriva 7,62 mm cu bile runde de artilerie si aschii coaja. Add-on armura pot fi montate pentru a oferi protectie împotriva 7,62 mm-runde-blindaj. Vehicul ofera, de asemenea, un anumit grad de protectie împotriva minelor terestre si explozibili laterale. Sistem de protectie NBC este optionala.

   O gama larga de arme poate fi montat pe acoperis, inclusiv actionate de la distanta de 7,62 mm sau de 12,7 mm mitraliere, 40 mm lansatoare de grenade sau tunuri de pâna la 30 de mm calibru.Exista mai multe versiuni diferite ale Kobra, care sunt potrivite pentru diferite tipuri de misiuni. Aceste vehicule au fost, de asemenea, folosit foarte eficient de catre Georgia în timp ce apararea împotriva recenta agresiunii ruse. Este exportate în 10 tari. Acest lucru este, probabil, cel mai mod-capabil IFV produs vreodata oriunde pe planeta. Blindate. Extrem de manevrabil. Puternic 4 x 4. Mai ieftin decât multi concurenti mai putin capabili. Instala indiferent de platforma de arma sau senzori doriti si va efectua perfect. Iad, exista chiar si o varianta amfibiu! Versiunea ATGM cu Spike Aphibious versiunea cu 20mm Auto Cu Radar completa Recon Version Pe de patrulare cu diverse turnulete cu echipaj uman Acest vehicul este cu siguranta rezervor saracului, îti spun.           http://www.msport1.net/Other_Right_Otokar%20unveils%20Tulpar%20Armoured%20Tracked%20Vehicle%20at%20IDEF%202013.html











                      

No comments:

Post a Comment