Tuesday, February 11, 2014

type 99

Type 99, de asemenea, cunoscut sub numele de ZTZ-99 si WZ-123, este un 3-a generatie principal tanc de lupta (MBT), gestionat de Armata Chinei Populare de Eliberare (PLA). Type 99, o mai avansat spin-off de tip 98g, are atât influente rusesti si occidentale în design si tehnologie. Type 99, în prezent, cel mai avansat MBT campuri de China, este fabricat într-un numar limitat din cauza costurilor ridicate comparativ cu tipul mai economic 96. Type 99, a facut pentru a rivaliza cu alte tancuri moderne, a fost lansat în 2000 si a intrat în serviciu în 2001. Type 99 este varianta principal al seriei de tip 99, si mai târziu în proces este de tip 99km. Un tip 99 este în valoare de aproximativ 17 de milioane de yuani (2,5 milioane de dolari).Trebuia sa te elaboreze un cuvânt foarte putin pentru a ajuta spun multumesc foarte mult înca o data cu privire la punctele de vedere placute asi împartatite în acest articol. Acest lucru a fost pur si simplu minunat generos cu tine pentru a face fara rezerve toate ca o multime de oameni ar fi putut, eventual, distribuite pentru un e-book, în scopul de a face unele de dolari pentru propriul lor scop, în mod special vazând ca s-ar putea fi facut în cazul în care te-ai decis. Aceste sfaturi în plus, a lucrat pentru a deveni bun mod de a întelege ca altcineva avea vis similare la fel de propria mea pentru a vedea o afacere buna mai mult în ceea ce priveste aceasta problema. Sunt sigur ca exista momente mult mai placute în fata pentru multi dintre cei care afla blog-ul.Army of China a implementat nou proiectat principalul tanc de lupta de tip 99G.


"Armata chineza foloseste un nou tanc de lupta principal proiectat, de tip 99G in timpul exercitiului militar organizat de regiunea militara Shenyang în apropiere de granita dintre China si Coreea de Nord în luna decembrie 2013. ZTZ99G a caracteristici si sistem de protectie activa (APS), cu design nou. Noul rezervor este mai mare, cu un comandant de vizualizare autonom imagine termica. contramasurile dispozitive electro-optice au fost înlocuite cu un nou design.


Ca cea mai recenta versiune de tip 99, arma 125mm de tip 99G este capabil de a penetra armura de tancuri moderne folosite de armatele occidentale, inclusiv British Challenger si US M1. Rezervorul chineza are, de asemenea, o mai buna munitie si o gama mai mare decât T-72 rus-construit, precum si un sistem mai bun de control foc pentru echipajul în functie de oameni militare.























Armata chineza are înca sa dezvaluie detalii ale rezervorului, TV însa chinez a declarat ca tip 99g a fost implementat ca parte a unui exercitiu militar a avut loc între zona de munte Changbai si raul Heilongjiang - departe de Sinuiju Regiunea Administrativa Speciala din Coreea de Nord la doar 220 km . Autoritatile chineze, de asemenea, a declarat ca nu exista vase civile li sa permis sa intre în apele strâmtorii Bohai si partea de nord Marea Galbena între 10-17 ianuarie ca urmare a exercitarii ... "     http://www.military-quotes.com/forum/merkava-vs-type-99-a-t18051.html                                                                         

No comments:

Post a Comment